Hoe bereid je je ontwerp voor op het bedrukken van afzetlint?

Hoe bereid je je ontwerp voor op het bedrukken van afzetlint?

0 Shares
0
0
0

Als je een ontwerp wilt laten bedrukken op afzetlint, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat het eindresultaat naar wens is. In dit artikel geven we een aantal tips om je ontwerp voor te bereiden op het bedrukken van afzetlint.

Wat voor soort afzetlint wil je gebruiken?

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort afzetlint je wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten afzetlint op de markt, zoals afzetlint voor binnen- en buitengebruik, afzetlint met een hoge of lage kleefkracht en afzetlint in verschillende breedtes en kleuren. Het is daarom belangrijk om te weten welk type afzetlint het beste bij jouw doel past.

Hoe groot moet het afzetlint zijn?

Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe groot het afzetlint moet zijn. Meet daarom de lengte en breedte van het gebied waar je het afzetlint wilt gebruiken, zodat je zeker weet dat het afzetlint de juiste maat heeft. Let ook op de randen van het afzetlint, omdat deze vaak niet bedrukt worden.

Het ontwerp bedrukken: zeefdruk, digitaal of transfer?

Vervolgens is het belangrijk om te bepalen hoe het ontwerp op het afzetlint moet worden bedrukt. Er zijn verschillende manieren om een ontwerp op afzetlint te bedrukken, zoals zeefdruk, digitale druk of transferdruk. Het is daarom belangrijk om te weten wat voor jouw ontwerp het meest geschikt is.

Aan de slag met het maken van het ontwerp

Als je weet wat voor soort afzetlint je wilt gebruiken en hoe groot het afzetlint moet zijn, kun je aan de slag met het maken van het ontwerp. Zorg ervoor dat het ontwerp voldoet aan de vereisten van de drukkerij en let op de afloop van het ontwerp. Zorg ook dat het ontwerp in hoge resolutie wordt opgeslagen, zodat het goed bedrukt kan worden.

Bron: https://www.bedruktafzetlint.nl

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like