Schuin dak in de badkamer? Dit zijn onze tips

Schuin dak in de badkamer? Dit zijn onze tips

0 Shares
0
0
0

Heb je of wil je een schuin dak in je badkamer? Dan kan dit een uitdaging vormen voor het inrichten van je badkamer. Je hebt immers geen rechte muren waarmee je kunt werken. Hoewel het een uitdaging is, is het zeker niet onmogelijk. Een schuin dak met een dakraam zorgt namelijk voor een mooie lichtinval en een ruimtelijk uitzicht. In dit artikel geven je twee tips voor wanneer je een schuin dak in je badkamer hebt. Meer tips van GLAZZ vind je op de website

Wat zet je onder het schuine dak? 

Een schuin dak kan soms onhandig zijn. Je kan er namelijk niet onder staan, daar is het te klein voor. Het is daarom belangrijk dat je de badkamer op een efficiënte manier inricht, om zo de ruimte optimaal te kunnen benutten. Kies er bijvoorbeeld voor om onder de schuine dak een bad te plaatsen. In een bad moet je liggen, waardoor de lagere ruimte van het schuine dak de perfecte uitkomst biedt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het toilet onder het schuine dak te plaatsen. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte boven je hebt om comfortabel te kunnen zitten, dat is natuurlijk wel erg belangrijk! Het plaatsen van een wasmachine of droger is ook een ideale plek om onder de schuine wand te plaatsen.

Extra opbergruimte nodig?

Wanneer je extra opbergruimte nodig hebt in je badkamer kun je er ook voor kiezen om dit onder de schuine wand te plaatsen. Kies er bijvoorbeeld voor om ladekasten te plaatsen, waar je handdoeken, washandjes en andere toiletspullen kunt opbergen. Ook kun je met planken werken, die je schuin laat afsnijden aan de wand. Hier kun je accessoires of planten op plaatsen. Kortom: er zijn veel mogelijkheden om mee te werken wanneer je een schuine wand in je badkamer hebt!

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like