Vervoeren van bouwafval: met een huurauto of container?

Vervoeren van bouwafval: met een huurauto of container?

0 Shares
0
0
0

Een verbouwing is een hele klus en vaak een waar een huiseigenaar niet gelijk om staat te springen. Het eindresultaat is natuurlijk waar je het voor doet, maar er komt zoveel bij kijken dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Een voorbeeld hiervan is het verwerken van bouwafval. Mensen zien dit vooraf vaak over het hoofd en komen dan in de problemen. Want waar kies je voor? Je kunt een container huren en deze voor je huis laten plaatsen, of een busje huren bij auto huren Den Haag en zelf naar het afval punt rijden. Wat je ook doet, vooraf wat uitzoekwerk doen is zeker geen overbodige luxe. Hoe je het beste een busje of auto in kan zetten voor bouwafval lees je in deze blog.

Grofvuil

Probleem waar velen mensen tegen aan lopen dat steeds minder gemeentes grofvuil thuis komen halen. In grote Steden als Rotterdam wordt bouwafval überhaupt niet opgehaald. Dit geldt tevens ook vaak voor witgoed en ander groot huishoudelijk apparatuur en afval. Check dit vooral vooraf even met je gemeente, want er zijn plaatsen waar je wel nog steeds gratis een afspraak kan maken om oude apparatuur en afval op te laten halen.

Beperkte hoeveelheid

De keuze van mensen die in een verbouwingsproject gaat vaak over de huur van een gehele afval container, of het zelf rijden naar de stort door middel van een (huur)busje. Een afvalcontainer voor je huis plaatsen is zeker niet goedkoop. Je betaalt daarnaast vaak voor de hoeveelheid kubieke meter. Er wordt daarnaast verschil gemaakt tussen puinafval, bouwafval en grofvuil afval. Er zitten dan ook verschillen in prijzen. Voor een huurbusje geldt dit allemaal niet. Je kunt zelf bepalen hoe vol je het busje laadt en hoe vaak je heen en weer wil rijden naar het afvalpunt. Twijfel je tussen een container en een busje, dan is doorslaggevend hoeveel afval je verwacht te hebben en hoe lang je hier over doet. Een busje huren voor een dag kan zeer efficiënt zijn als je vaker heen en weer rijdt en het een korte periode betreft. Een busje huren kan gemakkelijk via auto huren Rotterdam West. Mocht je veel afval hebben, dan kun je op internet ook een divers aanbod vinden van containers en prijzen.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like