Eerste hulp bij keuzes maken voor jouw nieuwe kantoorinrichting

Eerste hulp bij keuzes maken voor jouw nieuwe kantoorinrichting

0 Shares
0
0
0

Ben je met jouw bedrijf laatst verhuist naar een nieuw pand en wil je de ruimte graag opnieuw inrichten? Er zijn erg veel dingen mogelijk, en veel meningen verschillen. Ben je benieuwd of je kleur moet gebruiken of juist niet? Of wil je weten wat de voordelen zijn van aparte en open ruimtes? Lees verder en kom er achter!

Kleur vs neutraal

Een moderne kantoorinrichting mag een kleurtje hebben. Bijvoorbeeld de kleur van de huisstijl in het interieur zoals een gekleurde wand of gekleurde meubels. De basis van een moderne kantoorinrichting is altijd neutraal met witte en grijze tinten. Probeer deze basis aan te houden, zodat je met 1 kleurtint het kantoor een persoonlijk tintje kunt geven. Ruimtes zoals de kantine kun je vrolijke kleuren geven, deze werken namelijk oppeppend.

Aparte ruimtes vs open ruimtes

Vroeger werden werknemers in individuele hokjes geplaatst. Iedereen had een eigen kantoor en kon daardoor ook doen en laten wat ze wilden. De kans op afleiding was veel groter dan in een grote open ruimte zoals men tegenwoordig veel vaker toepast. Een open sfeer stimuleert overleg en interactie tussen collega’s, er kunnen veel meer werkplekken gecreëerd worden op hetzelfde oppervlakte en er zijn meer mogelijkheden voor teamwerk. Toch wordt er ook vaak gekozen voor een aantal aparte ruimtes in een open sfeer kantoor. Bijvoorbeeld een kleine keuken voor koffie en thee, een lunch ruimte en eventueel een afgesloten ruimte voor de opperste concentratie. Ook is een kleine ruimte fijn als je klanten wilt ontvangen en een presentatie wilt geven.

Kato helpt je graag!

Elk kantoor moet natuurlijk aangepast worden op jouw werknemers. Ga in gesprek met ze en luister naar wat zij graag willen. Zie je het niet zitten om zelf de kantoorruimte in te richten of heb je geen tijd? Neem dan contact op met Kato. Zij zijn gespecialiseerd in inrichting van het kantoor en helpen je graag bij het inrichten van jouw kantoorruimte. Ben je benieuwd naar kantoren die ze hebben ingericht? Neem dan een kijkje op de website en doe inspiratie op!

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like