Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij kantoorinrichting

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij kantoorinrichting

0 Shares
0
0
0

Werknemers zijn creatiever en productiever als ze een goede werkplek hebben op het kantoor. De inrichting van een kantoor is dan ook van groot belang. Het is dus belangrijk dat de werknemers zich op hun gemak voelen. Weet je niet waar je moet beginnen met een nieuwe inrichting en ben je benieuwd waar je op moet letten? Lees dan verder! 

Een goede voorbereiding 

Bij een kantoorinrichting is een goede voorbereiding belangrijker dan dat velen denken. Natuurlijk kun je alles neerzetten waar je denkt dat het mooi is, maar het is wel verstandig om hier goed over na te denken. Een goed ingericht kantoor kan ervoor zorgen dat werknemers wel 10x productiever zijn. Tot een voorbereiding behoren bijvoorbeeld moodboards en plattegronden. Als je een plattegrond maakt heb je een beter overzicht. Het kan erg realistisch getekend worden met de juiste afmetingen. Hierdoor kan je alles goed berekenen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Open ruimte 

Vroeger werden werknemers in individuele hokjes geplaatst. Iedereen had een eigen kantoor en kon daardoor ook doen en laten wat ze wilden. De kans op afleiding was veel groter dan in een grote open ruimte zoals men tegenwoordig veel vaker toepast. Een open sfeer stimuleert overleg en interactie tussen collega’s, er kunnen veel meer werkplekken gecreëerd worden op hetzelfde oppervlakte en er zijn meer mogelijkheden voor teamwerk. Toch wordt er ook vaak gekozen voor een aantal aparte ruimtes in een open sfeer kantoor. Bijvoorbeeld een kleine keuken voor koffie en thee, een lunch ruimte en eventueel een afgesloten ruimte voor de opperste concentratie. Ook is een kleine ruimte fijn als je klanten wilt ontvangen en een presentatie wilt geven. 

Kato helpt je graag!

Elk kantoor moet natuurlijk aangepast worden op jouw werknemers. Ga in gesprek met ze en luister naar wat zij graag willen. Zie je het niet zitten om zelf de kantoorruimte in te richten of heb je geen tijd? Neem dan contact op met Kato. Zij zijn gespecialiseerd in inrichting van het kantoor en helpen je graag bij het inrichten van jouw kantoorruimte. Ben je benieuwd naar kantoren die ze hebben ingericht? Neem dan een kijkje op de website en doe inspiratie op!

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like