Waarom zijn redgereedschappen belangrijk?

Waarom zijn redgereedschappen belangrijk?

0 Shares
0
0
0

Redgereedschappen van Holmatro kunnen een belangrijke rol spelen bij een auto ongeluk. Denk bijvoorbeeld aan een gordel die volledig vast zit waardoor de inzittenden niet uit de auto kunnen komen. Reddingsmedewerkers, zoals brandweer personeel, kunnen dan gebruik maken van bijvoorbeeld knip gereedschappen om de gordel los te maken. De meeste redgereedschappen zijn automatisch aangedreven. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Je hebt namelijk meer bewegingsvrijheid en minder opslagruimte nodig om de gereedschappen te vervoeren. Al die slangen en snoeren nemen namelijk veel ruimte in beslag en zorgen ervoor dat je minder snel in actie kunt komen. Klik hier om de redgereedschappen van Holmatro te bekijken. 

Veiligheid bij een reddingsactie

Redgereedschappen zijn essentieel bij het uitvoeren van een reddingsactie. Veiligheid van de producten staat voorop. Daarnaast moeten ze echter ook gemakkelijk in gebruik zijn. Uiteindelijk is het doel van reddingswerkers dan ook om zo snel en veilig mogelijk iemand te helpen. De veiligheid van de hulpverleners speelt hierbij ook een belangrijke rol. Redgereedschappen van Holmatro kunnen hier een grote bijdrage in leveren. Klik hier om een gereedschap te bekijken wat het voertuig kan stabiliseren. Een spreider er voor zorgen dat de hulpverlener er beter bij kan. Dit is belangrijk als het slachtoffer medische hulp nodig heeft. Zo’n spreider kan dan helpen om het wrak open te breken en het slachtoffer te voorzien van medische hulp. 

Waarom is snel te hulp kunnen schieten belangrijk?

Klik hier om de PowerShore te bekijken die verder letsel bij beknelde slachtoffers voorkomt en een veilige situatie creëert voor hulpverleners om in te werken. Dit gereedschap kan snel worden gemonteerd. Snelheid is heel erg belangrijk bij een reddingsactie. Een auto ongeluk kan nare gevolgen hebben. Hoe sneller je erbij bent en het slachtoffer hulp kunt bieden, hoe kleiner de kans op permanente lichamelijke schade. 

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like