Buiten koken

Buiten koken in je tuin

0 Shares
0
0
0

Het is een beetje de nieuwe trend voor in de tuin, buiten koken. Er zijn vele mogelijkheden om buiten te koken in je tuin. Er is natuurlijk niks leuker dan lekker buiten in het zonnetje genieten van een heerlijk diner dat je net hebt staan bereiden. Op het gebied van buitenkeukens kan je alle kanten op. Het maakt niet uit hoe groot of klein je tuin is. Een uitgebreide buitenkeuken kan je kopen of zelf bouwen als je handig genoeg bent. Als je geen luxe buitenkeuken hebt dan is het alsnog mogelijk om lekker buiten te koken. Hiervoor gebruik je gewoon een BBQ. Op een barbecue kan je verrassend veel gerechten bereiden. Het enige wat je hier soms voor nodig hebt zijn enkele aanvullende accessoires.

Pizza op de BBQ

Als je van pizza houdt dan is er goed nieuws, met een extra accessoires voor je barbecue kan je deze gewoon thuis maken in je tuin! Om een pizza op je BBQ te bakken hoef je alleen maar een pizzasteen te kopen en heb je een kap nodig voor over de BBQ. Op deze manier wordt de pizza ook goed van boven verwarmd. Daarnaast is een schep voor je pizza ook erg handig. Zo kan je gemakkelijk de pizza van je BBQ halen zonder dat je je vingers verbrand. Je eigen pizza maken is altijd een stuk leuker en lekkerder dan de meeste die je bestelt of afbakt in de oven. Het grootste voordeel is dat je hem helemaal kan beleggen naar je eigen smaak. Nou kan niemand meer zeggen dat ananas niet op een pizza hoort.

Kiezen voor een complete buitenkeuken

Het is de nieuwe trend en als je er de ruimte voor hebt dan is het zeker de moeite waard om een buitenkeuken te kopen of er een zelf te bouwen. In een uitgebreide buitenkeuken kan je al je accessoires kwijt. Op het moment dat je minder ruimte hebt dan is dit ook geen probleem. Dan kies je gewoon voor een verrijdbare variant bijvoorbeeld. In een buitenkeuken kan je alle keuken accessoires kwijt die je nodig hebt voor je favoriete eten. In principe kan je er dan ook hetzelfde koken wat je normaal binnen in de keuken bereidt.

Zelf je eten roken met een rookoven

Op het moment dat je gek bent op gerookte vis of vleeswaren dan is een rookoven een onmisbaar item in je buitenkeuken. Met enkele rookaccessoires kan je heerlijk gerookt eten bereiden. Het is vetarm en daardoor ook nog eens gezond. Je kan ook ervoor kiezen om sommige gerechten te roken boven de BBQ. Barbecues zijn te koop in allerlei verschillende maten en prijsklassen. Zo vind je altijd wel een geschikte BBQ waar je veel plezier aan beleeft.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like