ja

Erdi voor functioneel en prachtig straatmeubilair

0 Shares
0
0
0

Welkom bij Erdi, de specialist op het gebied van straatmeubilair. Het bedrijf is zeventig jaar geleden opgericht als een klein familiebedrijf. Het bedrijf heeft altijd oog voor detail gehad en heeft daartoe allerlei analyses op het verkeer losgelaten. Verkeer kan altijd veiliger en daarom heeft het bedrijf alles op alles gezet om zowel functioneel als mooi straatmeubilair op de markt te brengen. Een belangrijk kenmerk voor het bedrijf is dat het vakkundigheid voorop stelt. U kunt hier als gemeente of als overheid goed terecht voor onderdelen, zoals klappalen en straatbanken.

Meer groen op straat

Helaas zijn de straten vaak maar kaal en grijs. Met straatmeubilair bloembakken kunt u het straatbeeld op een positieve manier veranderen en meer groen aanbrengen op straat. De bloembakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn te plaatsen in zowel kleine straten als op grote pleinen. Zo krijgt men meer groen te zien in de stad en wordt het straatbeeld aantrekkelijker.

Straten afzetten met klappalen

Een klappaal bestellen doet men ook bij Erdi. Deze palen zijn er speciaal voor bedoeld om bepaalde gedeelten van de weg af te zetten. Wanneer u bijvoorbeeld niet wenst dat auto’s op fietspaden rijden, kunt u de klappalen plaatsen, zodat alleen fietsers erlangs kunnen rijden. Ook zijn deze palen inzetbaar op parkeerplaatsen. Deze palen kunnen dan worden ingezet om een parkeerplek af te bakenen voor iedereen die er niet mag parkeren. De palen kunnen makkelijk worden ingeklapt en ook weer worden uitgeklapt wanneer ze nodig zijn.

RAW-bestekssystematiek

Erdi werkt volgens de RAW-bestekssystematiek. Dit wil zeggen dat er zowel op juridisch, administratief en technisch vlak voorwaarden worden gesteld voordat er mag worden gewerkt aan de infrastructuur. Het bouwen of het verbouwen kan alleen gebeuren wanneer er overeenstemming over is. Deze manier wordt al ruim dertig jaar toegepast in Nederland en geldt voor alle bouwprojecten in Nederland. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn voordat er een project wordt gestart. De afspraken worden ook altijd in contracten vastgelegd. Erdi is ook verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden in gemeenten. Wanneer er bijvoorbeeld schade is aan verkeersborden, dan kunnen gemeenten ervoor kiezen om deze borden te laten vervangen. Deze kunnen ze dan bij Erdi verkrijgen. Ook voor dit soort werkzaamheden zal er altijd volgens het RAW-bestekssysteem worden gewerkt.

Bent u ook benieuwd naar de werkzaamheden en de producten van Erdi? Neem dan zeker een kijkje op hun website of vraag een offerte op.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like