Vijf goede redenen om te werken in de logistiek

Vijf goede redenen om te werken in de logistiek

0 Shares
0
0
0

Wil jij carrière maken met een baan waarop je nooit raakt uitgekeken? Verdiep je dan eens in vacatures in de logistiek. De branche van de logistiek bestaat niet alleen uit warehouse medewerkers, bestuurders van vorkheftrucks en vrachtwagenchauffeurs. Je kunt er namelijk ook aan de slag in functies zoals consultant, procescontroller en accountmanager. Heb jij geen achtergrond in de logistiek, maar ben je wel geïnteresseerd in een functie binnen deze veelzijdige sector? Er hoeft je niets in de weg te staan. Een groot aantal bedrijven in de logistiek zoekt kantoormedewerkers om de complete supply chain goed te laten verlopen. Wil jij ook werken in de logistiek? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we vijf goede redenen voor je op een rij.

Waarom maak je een goede keuze door te gaan werken in de logistiek?

Logistiek heeft de toekomst;

Er is altijd werk; 

Goede doorgroeimogelijkheden;

Veel verantwoordelijkheid;

Een goed salaris.

Baangarantie binnen de logistiek

De logistieke sector is er een die altijd met de tijd moet meegaan. Je bent binnen deze branche voortdurend bezig met het vinden van nieuwe oplossingen, omdat automatisering binnen de logistiek een belangrijke rol speelt. Er dient continu te worden gekeken hoe bedrijfsprocessen effectiever kunnen worden ingezet zodat de uiteindelijke supply chain soepel verloopt. Met de globalisering en de groeiende e-commerce die al jaren nieuwe vraagstukken met zich meebrengen, ziet de toekomst van professionals in de logistiek er voorspoedig uit. Daarbij komt dat er in de logistiek al jaren een personeelstekort is. Ook in de aankomende jaren wordt nog geen afname van de krapte verwacht.

Het vinden van voldoende orderpickers en transportplanners is niet gemakkelijk, maar ook customer service medewerker en expediteur zijn functies waarbij krapte heerst. Maar juist door deze krapte ontstaat baangarantie en wordt het voor aanstormend logistiek talent steeds interessanter om in de logistiek te werken.

Meedenken in het proces van de supply chain

In sommige sectoren duurt het even voordat je bepaalde verantwoordelijkheden krijgt. In de logistiek is dit veelal een ander verhaal. Vaak mag je als starter meteen meedenken in het proces van de supply chain. Zelfs als student of trainee in de logistiek merk je vaak dat je al meer verantwoordelijkheid krijgt dan je zou verwachten. Bovendien zijn in de logistiek veel banen te vinden, bijna meer dan dat er professionals zijn. Mede door dit personeelstekort krijg je als starter al gauw verantwoordelijkheden en taken die je in andere sectoren misschien pas later in je loopbaan zou krijgen.

Vind de mooiste vacatures bij een full service uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een mooie vacature in de logistiek? De bevlogen intercedenten van een full service uitzendbureau in Noord-Holland met vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard staan voor je klaar. Zij halen alles uit de kast om voor jou een baan te vinden die je op het lijf is geschreven. De intercedenten staan voor een persoonlijke benadering en leren je graag zo goed mogelijk kennen. Zo komen zij tot de beste match. Het aanbod van een uitzendbureau dat is gespecialiseerd in logistiek is zeer divers. Je vindt er bijvoorbeeld de vacature van magazijnmedewerker, de vacature voor procesoperator en de vacature van inkoopmanager. Ook als je op zoek bent naar vacatures in de techniek, bouw, elektrotechniek of installatietechniek ben je er aan het juiste adres.

Staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet in het aanbod? Aarzel niet om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, want het lukt gegarandeerd om een prachtige baan voor je te vinden als in kaart is gebracht waar jij naar op zoek bent en wat jou drijft.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like