Onderdelen voor de aanhanger

Onderdelen voor de aanhanger

0 Shares
0
0
0

Een aanhanger heeft veel onderdelen die kapot kunnen gaan, daarom verkopen wij veel verschillende aanhanger onderdelen. Bij Aanhangwagendirect kan je voor bijna elke aanhanger onderdelen vinden, we verkopen grote aanhanger onderdelen zoals een spatborden en we verkopen ook kleine aanhanger onderdelen zoals een reflector. Er zijn dus altijd wel aanhanger onderdelen die op jouw aanhanger passen.

Neuswielen van Aanhangwagendirect

Een neuswiel is een belangrijk onderdeel van de aanhanger een neuswiel kan je namelijk heel wat moeite besparen, een volgeladen aanhanger verhoog je makkelijk met een neuswiel zo wordt aankoppelen een piece of cake. Wij verkopen de neuswielen in verschillende maten en verschillende laadvermogens. Wij hebben neuswielen die opklapbaar zijn en neuswielen die je met een klem kan vast zetten. Wij verkopen de neuswielen met een buisdiameter van:

  • 35 mm
  • 46 mm
  • 60 mm
  • 73 mm

Een neuswiel met een buisdiameter van 35 mm kan niet heel veel gewicht dragen. Neuswielen met een buisdiameter van 35 mm kan je alleen maar vast zetten met een neuswielklem. Een neuswiel met een buisdiameter van 48 mm hebben meestal een stalen velg het voordeel daar van is dat hij sterker is dan een kunststof velg maar het nadeel is dat die kan roesten. Ook kan je bij deze maat een neuswiel bestellen die twee rubberbanden dit neuswiel is handig als je de aanhanger moet verplaatsen op een zachte ondergrond. Ook kunnen deze neuswielen alleen met een neuswielklem worden vast gezet. Een neuswiel met een buisdiameter van 60 mm kan meer gewicht aan, ook kan je kiezen of je een neuswiel wilt die opklapbaar is of één die je kan vast zetten met een neuswielklem. Ook kan je een neuswiel bestellen met een buisdiameter van 73 mm deze neuswielen zijn altijd opklapbaar en kunnen 800 kg aan. De neuswielen kun je bestellen op Aanhangwagendirect.nl.

Spatborden voor je aanhanger

Aanhangwagendirect verkoopt veel aanhanger onderdelen spatborden kunnen dus niet ontbreken, je aanhanger, je kan bij ons kiezen uit: kunststoffen, metalen en aluminium spatborden. Als je een spatbord bestelt moet je kijken naar de inch wielen die je hebt en naar breedte die je nodig hebt. We verkopen ook nog spatlappen, spatborden steunen en bevestigingsmateriaal voor de spatborden. Zo kan je er voor zorgen dat de spatborden stevig zijn en goed hun werk doen. Ook heb je in Nederland recht op gratis verzending als je een bestelling van 50 euro of meer hebt, in België geld gratis verzending vanaf een bestelling van 100 euro of meer.

Banden en velgen

Wielen zijn ok belangrijke aanhanger onderdelen, daarom verkopen wij wielen voor de aanhanger in verschillende maten. Je kan bij ons wielen in de volgende maten bestellen: 8 inch, 10 inch, 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch en 17,5 inch, er zijn dus genoeg maten beschikbaar. Je kan naast de maten ook nog kiezen als je een compleet wiel wilt, hebben of een losse band of velg.

Als je geen wielen hebt dan kan je niet rijden😉

Meer informatie over aanhanger onderdelen?

Als je nog meer informatie wilt hebben over aanhanger onderdelen kan je altijd bellen met onze klantenservice. Je kan natuurlijk ook eerst kijken op Aanhangwagendirect.nl site om te kijken welke aanhanger onderdelen we nog meer hebben, er zijn altijd wel aanhanger onderdelen voor jouw aanhanger.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like