Wat kun je aan iemand cadeau geven die je heeft geholpen met je verbouwing?

Wat kun je aan iemand cadeau geven die je heeft geholpen met je verbouwing?

0 Shares
0
0
0

Heb jij laatst je huis helemaal laten verbouwen en heb jij hierbij hulp gehad van een goede vriend, kennis of familielid? Dan is het natuurlijk logisch dat je deze persoon hier heel erg voor wilt bedanken, je kan natuurlijk een cadeautje laten bezorgen of op bezoek gaan met een kleinigheidje! Als jij op zoek bent naar inspiratie en tips voor de leukste cadeautjes om te geven aan iemand die heeft geholpen met de verbouwing, lees dan zeker deze blog verder!

Op visite met een cadeau.

Je kan natuurlijk altijd op visite gaan bij degene aan wie je een cadeautje wilt geven. Deze manier van een cadeau geven is erg persoonlijk, omdat je het presentje zelf overhandigd en gelijk de reactie van de persoon waaraan je het cadeau geeft zien. Leuke cadeautjes om mee te nemen op bezoek zijn bijvoorbeeld een goede fles wijn of andere drank, waarvan je weet dat de ontvanger het lekker vindt. Ook een mooie plant is altijd leuk om cadeau te doen. Als een kleine hint naar de verbouwing is een leuke gereedschapskist ook een leuk idee. Heeft de ontvanger van het cadeau tijdens het verbouwen bijvoorbeeld laten weten dat zijn eigen boor echt aan vervanging toe is, dan is dit ook een heel leuk cadeautje!

Cadeau versturen.

Als degene die je heeft geholpen met de verbouwing ver weg woont, of je kan de komende tijd geen tijd maken om op bezoek te gaan kan je ook altijd een bedankje sturen met de post! Deze manier van een cadeautje sturen is ideaal als langsgaan niet lukt maar je toch een leuk gebaar wilt maken. Er zijn de site van veel liefs voor jou allerlei hartstikke leuke cadeautjes te vinden die door de brievenbus passen. Zo kan je bijvoorbeeld een doosje met snoepjes of chocolade laten versturen! Ook voor de ontvanger is dit een hele leuke manier om een presentje te ontvangen, als je niks verwacht en er valt opeens een cadeautje door de brievenbus ben je natuurlijk hartstikke verrast!

Voor elk budget.

Na een hele verbouwing kan ik me goed voorstellen dat je misschien niet meer heel veel budget over hebt om hele grote cadeaus aan te schaffen voor degene die je geholpen hebben! Gelukkig zijn er cadeaus voor elk budget, als je echt wilt uitpakken en een groter budget hebt kun je op bezoek gaan met een groot cadeau zoals een nieuwe boor. Als je budget nu eenmaal wat lager ligt kan je gaan voor een brievenbus cadeautje, net zo leuk om te krijgen en te geven, maar wel lekker budget proof! Klik hier voor meer cadeau inspiratie!

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like