Toegevoegde waarde van trilnaalden

Toegevoegde waarde van trilnaalden

0 Shares
0
0
0

Hoewel beton één van de oudste materiaalsoorten is, heeft het nog altijd een grote rol in de bouwindustrie. Het is bijzonder populair door de stevigheid en duurzaamheid. Het sterke materiaal moet alleen wel goed met de juiste machines en gereedschappen worden verwerkt. Lievers Holland biedt de expertise waar je naar op zoek bent, als je een bouwproject met beton hebt.

Beton vandaag de dag

Beton wordt nog altijd veelzijdig ingezet in diverse bouwwerken zoals huizen, viaducten en bruggen. Het sterke materiaal is ideaal voor deze constructies. Tegenwoordig kom je het steeds vaker binnen tegen, bijvoorbeeld in moderne huizen of bedrijven. Onder andere betonnen vloeren, trappen of wanden om een industriële look te creëren.

Trilnaald voor uw eigen bouwklus

Heb je een bouwklus waar je vers gestort beton moet verdichten? Dan bent je vast en zeker op zoek naar een betrouwbare trilnaald. Het gereedschap is onmisbaar om een goed eindresultaat te kunnen behalen. Bekijk de website van Lievers Holland wat zij voor jou kunnen betekenen.

Hoe werkt een trilnaald

In feite is een trilnaald niets meer dan een langwerpige, holle cilinder van metaal, waarin een vibrerend element is aangebracht. Het wordt in het gestorte beton gedompeld en door de vibratie, wordt de trilenergie overgebracht op de betonmortel. Het doel hiervan is het verdrijven van de luchtbellen, die zich in het natte beton bevinden. Op die manier wordt voorkomen dat het beton op den duur poreus wordt. 

Beton zelf verwerken

Bedenk vooraf goed of je deze klus in eigen handen wilt nemen of het liever aan een team van professionals overlaat. Onderschat namelijk niet hoeveel werk het storten en verwerken van beton kan zijn, vooral als je zelf geen ervaring hebt. Ook de machines zijn niet te onderschatten. Trilnaalden zijn vrij krachtig en moeten op de juiste manier bediend worden. Met de jarenlange expertise van het vakkundige team van Lievers heb je een goede partner, om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Lievers Holland, de betonverwerkingsspecialist met meer dan vijftig jaar ervaring

Niet voor niets is Lievers Holland de internationale specialist op het gebied van het bewerken, verwerken en afwerken van beton. Bekijk de website en vraag informatie aan, over de trilnaald die jij voor je bouwklus nodig hebt. Ze bieden daarnaast een breed scala aan machines en gereedschappen, die je voor het afwerken van beton nodig hebt, zoals een vlindermachine. Neem contact op met de specialisten voor vragen en advies.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like