Zonnepanelen merken

Zonnepanelen merken: de beste op een rij

0 Shares
0
0
0

Zonnepanelen zijn een zeer duurzame optie voor het winnen van energie in je woning. Ze zetten zonlicht via een slimme wijze om in groene stroom, waardoor op een natuurlijke manier kunt voorzien van elektriciteit in huis. Dat is goed voor het milieu en kostenbesparend op je energierekening. Daarbij maakt het je energielabel gunstiger waardoor je eventueel je woning gemakkelijker kunt verkopen. Tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen profijt maken van deze duurzame energiewinning vanwege de vele voordelige aspecten. Maar hoe kies je nu voor het juiste merk? Hieronder staan de zes best geteste merken zonnepanelen van het moment voor je op een rij! 

1.AEG

Het Duitse merk AEG komt zeer goed uit de test. Ze staan bekend om hun efficiëntie, hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Je vindt via de website een ruim assortiment en kunt daarom eenvoudig de geschikte zonnepanelen vinden voor jouw dak. 

2. Solar Frontier

Dit Japanse merk zonnepanelen wordt hoog gewaardeerd. De panelen zijn qua formaat wat kleiner waardoor je er meerdere naast elkaar kunt plaatsen op het dak. Zo wek je op efficiënte wijze zoveel mogelijk energie op. 

3. Conergy

Conergy zonnepanelen staan als beste bekend. Ze zijn zeer rendabel en van erg lange levensduur. Qua rendement behalen ze 15 tot 18 procent en deze percentages blijven jaar in jaar uit stabiel. Na 25 jaar hebben ze nog steeds een vermogensgarantie van 18%. Je weet dus zeker dat je investeert in optimale duurzaamheid. 

4. Qcells

Qcells is een ander Duits merk dat al jarenlang gespecialiseerd is in topkwaliteit zonnepanelen die jarenlang meegaan. Het voordeel van dit merk is dat je ook voor andere mogelijkheden voor het opwekken van zonne-energie bij ze terecht kunt. 

5. Boviet

De hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen van het Vietnamese bedrijf Boviet behouden hun kwaliteit voor zeer lange tijd en zet zich door te blijven innoveren in voor een groene toekomst ook voor de latere generaties. Zij hebben vele certificaten behaald voor de beste panelen en je bent daarbij zeker van een jarenlange garantie.

6. Solarwatt

Deze zonnepanelen zijn zogenaamde glas-glaspanelen. Wanneer je voor dit merk kiest ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit en kun je kiezen voor een volledig energiesysteem en een aansluitende verzekering. 

Kortom, wanneer je kiest voor een van deze merken weet je zeker dat je goed zit! Al overtuigd en op zoek naar een model? Lees dan alles over het vinden van de beste zonnepanelen in Nederland.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like